post-image

MOJO HOTEL & MC DOCTORA TSYUKHA

Для всіх гостей нашого міста, для гостей із за кордону , для подорожуючих туристів у  нас чудова новина.

Медичний центр лікаря Цюха разом з готелем MOJO пропонують Вам пропозицію від якої неможливо відмовитися. Перевір свій організм, пройди діагностику та отримай знижку – 15% на поселення в найкращому готелі у Луцька.

ЄДИНИЙ ГОТЕЛЬ у Старому Місті класу «Люкс» в безпосередній близькості від туристичних маршрутів та ділового центру міста (5 хв. пішки). З вікон готелю відкривається вид на Замок Любарта та розлив ріки Стир.

Готель бутік-класу з 4-ма категоріями номерів («Стандарт», «Стандарт Plus», «Напівлюкс», «Люкс»). Номери мають ексклюзивний дизайн в стилі «Хоум Лофт», розташовані на 4-му та 5-му поверхах, ліфтове сполучення зі всіма поверхами.

На території є приватна парковка з відеонаглядом (навіть під туристичний автобус).

Наявність в комплексі ресторанів, нічного клубу, спортзалу, масажного кабінету зробить перебування в готелі не тільки продуктивним, а й смачним та здоровим 24 години на добу.

Що нас об’єднує, одна територія, чудове місце розташування, екскурсія «Старим містом» – Серцем Луцька,   це католицький собор Святих Петра і Павла, православна Свято-Покровська церква, де й дотепер відбуваються богослужіння, колишні неоготична лютеранська кірха, єврейська синагога, Замок Любарта.  Ви проведете свій відпочинок, або вирішите свої робочі справи з користю, незабутніми моментами та подбаєте про своє здоров’я.

“МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР ЛІКАРЯ ЦЮХА” – це команда висококваліфікованих лікарів – однодумців та інших фахівців, відповідальних за свою роботу, відповідальних в першу чергу перед пацієнтом і суспільством.

“МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР ЛІКАРЯ ЦЮХА” користується медичними стандартами, що базуються на основі доказової медицини найкращої світової практики.

ОСНОВНІ ПРІОРИТЕТИ “МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ ЛІКАРЯ ЦЮХА”:

  • Отримання комплексних послуг в одному медичному закладі
  • Власна лабораторія
  • Високий професіоналізм і відповідальність лікарів
  • Сучасне діагностичне та лікувальне обладнання і нові технології
  • Можливість ранньої діагностики захворювань, моделювання можливого перебігу хвороб, лікування та їх профілактика
  • Залучення спільних зусиль лікаря і пацієнта до подолання недуги
  • Зручне місце розташування
  • Доступні ціни

За детальною інформацією для отримання знижки – 15% на поселення в готелі MOJO звертайтеся до наших реєстраторів за номером телефонів:

+38 099 04 04 104

+38 068 05 95 269

+38 095 52 98 482

З радістю Вас проконсультують та нададуть повну інформацію.

З повагою до Вас МЦ лікаря Цюха & MOJO HOTEL.