post-image

Цюх Іванна Миколаївна

  • Керівниця
  • Лікар-гінеколог
  • Лікар-УЗД

Стаж роботи 20 років
Керівник Медичного центру лікаря Цюха

Цюх Іванна Миколаївна – практикуючий лікар-гінеколог та лікар ультразвукової діагностики з 20-ти річним стажем роботи.

Від початку своєї практичної діяльності і по сьогоднішній день, дотримується принципу постійного професійного зростання.

Закінчила Львівський національний медичний університет у 2003 році.

Після проходження інтернатури за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» у 2006 році, і по даний момент працює в «Медичному центрі лікаря Цюха» (раніше заклад носив назву ПП «Діагностичний центр»).

У 2008 році пройшла спеціалізацію за напрямком «Ультразвукова діагностика», і відтоді провадить медичну практику ще й за цією медичною спеціальністю.

У сфері гінекології – спеціалізується в діагностиці та лікуванні таких захворювань : АМК (аномальні маткові кровотечі), ПОМЦ ( порушення менструального циклу) , захворювання шийки матки та матки і додатків, пролапс геніталій тощо. Володіє УЗ-діагностикою органів малого тазу, органів черевної порожнини , щитовидної та молочної залози.

Іванна Миколаївна – постійний учасник різноманітних фахових конференцій, майстер-класів, симпозіумів.

Окрім традиційних курсів тематичного удосконалення, Іванна Миколаївна брала участь у фахових міжнародних гінекологічних школах закордоном: Грузія, Польща, Єгипет, Чорногорія.

З 2014 року – один із засновників фахової медичної школи «Уроки здоров’я в Діагностичному центрі» – мета якої, поширення знань, щодо профілактичних заходів з метою збереження здоров’я серед населення міста Луцька та Волинської області.

Постійний учасник «Доплерівського клубу» – професійної платформи в сфері ультразвукової діагностики.

З 2012 року – проводячи господарську діяльність з медичної практики – Іванна Миколаївна сформувала і продовжує утримувати колектив професіоналів, де всі виконують покладені на них функції злагоджено і професійно: лікарі, медичні сестри, адміністратори та реєстратори, молодший медичний персонал.

Під керівництвом Іванни Миколаївни наш Центр – не «стоїть на місці». Відкриті нові лікарські спеціальності в діяльності медичного центру – оториноларингологія, дерматологія, судинна хірургія, малоінвазивна оперативна гінекологія, травматологія та інші, закупівля сучасного обладнання, постійний безперервний розвиток лікарів. Впроваджені в діяльність медичного центру національні та профільні локальні протоколи лікування і діагностики.

Громадська діяльність – інша важлива сторона діяльності Іванни Цюх. Будучи членом ротарійського клубу «Ротарі Волинь Прайд» – провадить активну просвітницьку роботу, бере участь у багатьох акціях, що організовуються клубом на рівні області та України. З 2014 року і по сьогодні активно працює у волонтерській організації «Меценати для солдата», сприяючи допомозі військовим та членам їх сімей.